Se Incarca...
SKU
2077884
Persil Sensitive detergent rufe automat pudra 2 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Persil Sensitive detergent rufe automat pudra 2 kg

Persil Sensitive este detergentul delicat cu pielea si in acelasi timp performant in indepartarea petelor.
25,99Lei
13,00Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Poate provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. A nu se utiliza pentru tesaturi din lana si matase. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
5-15%: surfactanti anionici, inalbitori pe baza de oxigen; <5%: surfactanti neionici, sapun, policarboxilati, fosfonati; enzime, inalbitori optici, parfum.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok