Se Incarca...
SKU
2739712
Perwoll Renew Care Detergent capsule color 19 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Perwoll Renew Care Detergent capsule color 19 buc

Noul Perwoll acum intr-un format mai usor de utilizat. Capsulele noastre de ultima generatie curata hainele cu delicatete si protejeaza tesaturile.
41,59Lei 27,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descopera noul detergent capsule Perwoll Renew Care Caps, ce are grija de tesaturile si culorile hainelor, fiind usor de utilizat. Cele trei compartimente ale capsulei au fost special concepute pentru a curata delicat si pentru a ingriji hainele, redand stralucirea culorilor si avand grija de tesaturi chiar de la prima spalare. Formula are in compozitie ingrediente ce ingrijesc fibrele textile: Redau stralucirea culorilor; Netezesc fibrele datorita complexului unic, Care-Complex; Confera un parfum incantator. Atentie. Contine 2-metilizotiazol-3(2H)-ona, Poate provoca o reactie alergica a pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. A se elimina continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile locale.
Specificatie
Ingrediente15-30 % surfactanti anionici, surfactanti neionici; 5-15 % sapun; < 5 % fosfonati Alte ingrediente: Enzime (amilaza), parfumuri, Amyl cinnamal Benzyl salicylate, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok