Se Incarca...
SKU
2743122
Perwoll Renew White Detergent lichid 990ml 18 spalarii este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Perwoll Renew White Detergent lichid 990ml 18 spalarii

Descopera detergentul Perwoll Renew White - ingrijire ideala pentru hainele albe si nuantele deschise.
28,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Formula sa este special dezvoltata pentru a ingriji activ hainele, avand un efect de reinnoire al culorilor si al fibrelor. Indiferent de temperatura folosita in programul de spalare, Perwoll Renew White reda stralucirea nuantelor de alb, netezind si intarind fibrele textile, pentru ca hainele sa arate ca noi mai mult timp. Cu un ambalaj reciclabil si fabricat in proportie de 75% din plastic reciclat, detergentul lichid Perwoll Renew White are in compozitia sa peste 90% ingrediente de origine naturala. H317 Poate provoca o reactie alergica a pielii. H319 Provoaca o iritare grava a ochilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok