Se Incarca...
SKU
2671457
Pharmadoct creion rani minore ras este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pharmadoct creion rani minore ras

Creion pentru rani minore special pentru ranile care apar dupa ras. Perfect pentru mici retusuri si rezolvarea problemelor Ideale pentru barbatii care se barbieresc acasa.
13,09Lei 10,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de folosire: Inainte de folosire, umeziti varful creionului in apa. Apasati cu varful creionului usor peste zona afectata pentru cateva secunde. Dupa fiecare folosire, nu uitati sa il puneti in suport. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Italia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok