Se Incarca...
SKU
2657329
Philips EasySpeed fier de calcat cu abur 2000 W rezervor 220 ml talpa antiaderenta rosu GC1742/40 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Philips EasySpeed fier de calcat cu abur 2000 W rezervor 220 ml talpa antiaderenta rosu GC1742/40

Fier de calcat cu abur Philips cu talpa antiaderenta si jet de abur de 90 g/min pentru a calca usor si eficient orice tesatura. Functia Calc Clean usureaza indepartarea depunerilor de calcar pentru performanta de durata.
Perioada de garantie
24 luni
164,99Lei

Petul produsului include costul de 1,90Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Rezervor de apa de 220 ml, poate calca mai multe haine intr-o singura sesiune. Acest fier de calcat cu abur poate fi folosit cu apa normala de la robinet, iar glisorul Calc Clean usureaza indepartarea oricaror depuneri de calcar de pe fier. Pentru a mentine nivelul de performanta al fierului de calcat cu abur Philips, utilizeaza aceasta functie de detartrare o data pe luna atunci cand folosesti apa normala de la robinet. Varful acestui fier de calcat Philips este precis in 3 moduri: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu tripla precizie va permite accesul chiar si in cele mai dificile portiuni, de exemplu: in jurul nasturilor sau intre cute.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Debit abur (g/min)90
Greutate0.72 kg
Capacitate rezervor220 ml
Lungime cablu1.9 m
AlteleTimp de incalzire: 30 secunde; Glisor incorporat pentru indepartarea calcarului; varf cu precizie tripla; orificiu mai larg pentru umplere usoara cu apa.
Putere W2000 W
Culoarerosu
Jet abur (gr/min)25
FunctiiFunctie anti-calcar CalcClean; Functie pulverizare spray; Setare Eco; 4 setari pentru abur.
Tip talpaceramica
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare