Se Incarca...
SKU
2689154
Philips FC8027/01 Saci aspirator s-bag este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Philips FC8027/01 Saci aspirator s-bag

Saci pentru aspirator Philips s-bag Ultra Long Performance: Pachet 3 saci. Marime universala. Durata de functionare cu 80% mai lunga decat sacii de aspirator traditionali.
Perioada de garantie
Fara
86,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Capacitate XXL 5 l si cea mai mare putere de aspirare chiar daca sacul se umple. Material cu straturi multiple pentru filtrare excelenta. Certificat de TUV pentru rezultate de incredere. Material sintetic deosebit de rezistent, fabricat in Suedia. Sistem de inchidere igienic pentru debarasare simpla.
Specificatie
Perioada de garantieFara
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok