Se Incarca...
SKU
2599385
Philips PowerGo aspirator cu sac 750 W 3 l clasa energetica AAA filtru anti-alergic negru FC8241/09 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Philips PowerGo aspirator cu sac 750 W 3 l clasa energetica AAA filtru anti-alergic negru FC8241/09

Aspirator cu sac Philips cu performanta ridicata de aspirare pe orice pardoseala si motor eficient energetic. Gratie filtrului antialergic care retine peste 99,9% dintre particulele periculoase, aerul din locuinta ramane curat si sanatos.
Perioada de garantie
24 luni
669,99Lei

Petul produsului include costul de 10,71Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Performanta ridicata cu clase energetice 3AAA: Tehnologie dezvoltata pentru a obtine performanta maxima, cu clasa A de eficienta energetica, clasa A pentru performanta de curatare pe suprafete dure si clasa A pentru emisiile de praf. Filtrul antialergic retine 99.9 % din particule, fiind certificat ECARF: Sistemul nostru de filtrare pentru aer curat capteaza 99.9 % din praful fin, inclusiv polen, par de animale si acarieni - pentru persoanele care sufera de alergii si oricine isi doreste un nivel mai ridicat de igiena. Certificat ca antialergic de ECARF. Sacii s-bag pot fi folositi cu pana la 50% mai mult: Sacii s-bag pot fi folositi cu pana la 50% mai mult si asigura o putere maxima de aspirare pana cand se umplu. Sacul este adecvat pentru toate modelele, avand un mecanism de etansare pentru golire usoara. Raza de actiune mare, de 9 metri, iti permite sa ajungi mai departe fara a scoate aspiratorul din priza: Cu o raza de actiune de 9 metri de la priza la capul de aspirare, poti sa aspiri mai mult timp fara a schimba priza. Capacitatea mare, de 3 litri, asigura mai putine inlocuiri ale sacului: Compartimentul pentru praf de mare capacitate poate colecta pana la trei litri inainte ca sacul sa fie inlocuit. Accesoriile integrate sunt mereu la indemana: Aspiratorul dispune de accesorii integrate, mereu la indemana atunci cand aspiri, precum un accesoriu pentru spatii inguste. Tub telescopic pentru curatare comoda: Tubul telescopic metalic din 2 piese poate fi reglat rapid la orice inaltime pentru curatare comoda.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Dimensiuni26.3 x 22 x 40.3 cm
Tip aspirareuscata
Greutate4.3 kg
Lungime cablu6 m
Tip alimentarela retea
Altelefltru de evacuare: filtru antialergic certificat ECARF; filtru pentru motor: filtru cu un strat de spuma; duza principala de aspirare: capat de aspirare multifunctional
Functii si optiuniEficienta energetica: clasa A; Derulator automat cablu
Putere W750 W
Raza actiune9 m
Nivel zgomot (dB)77 dB
CuloareNegru
Capacitate colectare3 l
Tip tubmetal
AccesoriiAccesoriu pentru spatii inguste, duza Dual Mode covor/suprafete dure
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare