Se Incarca...
SKU
2546114
Piccolino Tanc RC 1:32 4 functii PIT300431 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Piccolino Tanc RC 1:32 4 functii PIT300431

Tanc radio-comanda cu lumini si muzica.
77,79Lei

Petul produsului include costul de 0,89Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Maneta din stanga telecomenzii: impinge in sus - mers inainte, trage in jos - mers inapoi. Maneta din dreapta: impinge in sus - viraj stanga, trage in jos - viraj dreapta. Rotatia turela - 360 de grade. Avertisment! Contine piese mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub stricta supraveghere a parintilor sau a unui adult. Produsul si culorile pot varia. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a da jucaria copilului. Pentru pornirea jucariei mutati butonul on/off pe pozitia on, iar pentru oprire, pe pozitia off. Varsta recomandata: +3 ani. Pentru felul si montarea bateriilor observati diagramaprezentata pe ambalaj. Bateriile nu sunt incluse. Aruncati bateriile in locuri special amenajate. Bateriile sunt obiecte mici. Inlocuirea bateriilor se face de catre adulti si nu in prezenta copiilor. Tineti cont de polaritatea marcata in lacasul pentru baterii (+/-). Nu ardeti bateriile!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok