Se Incarca...
SKU
2508405
Pilou zgarda antiparazitara pentru pisici 35 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pilou zgarda antiparazitara pentru pisici 35 cm

Aceasta utilizeaza propietatile antiparazitare a doua ingrediente active naturale, geranl=iol si lavandim, ce provin din lumea vegetala si au un puternic efect de respingere a puricilor, capuselor si tantarilor.
19,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: se scoate zgarda din ambalaj, se fixeaza in jurul gatului pisicii fara a o strange prea tare. O fixare corecta este considerata atunci cand pot fi introduse doua degete intre zgarda si gatul pisicii. In cazul in care zgarda este prea lunga, partea din exces se indeparteaza cu ajutorul unei foarfeci. In situatia imbaierii nu este necesara scoaterea zgarzii. Actiunea antiparazita a zgarzii nu este influentatata de apa. Zgarda poate fi purtata pana la expirarea perioadei de eficenta a acesteia. Are efect imediat. Inlocuiti zgarda la fiecare 4 luni. Pentru uz extern. Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare