Se Incarca...
SKU
2547015
Plasmon pulpa fructe mar si capsuni 100 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Plasmon pulpa fructe mar si capsuni 100 g

Piure din fructe naturale, mar si capsune, de la 12 luni, fara gluten
8,59Lei
85,90Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Strange si gusta 100% piure de fructe moi si delicioase cu vitamina C in ambalajul ce asteapta sa fie stors pentru o gustarica naturala si plina de bucuria naturii. Ajuta copilul sa se familiarizeze cu gustul si aroma fructelor naturale. Fara adaos de zahar, fara arome, fara coloranti. Contine zaharuri naturale. Ambalajul inovativ este usor de utilizat si transportat. Ideal pentru o gustarica sanatoasa si plina de energie naturala. Standardul de calitate: Oasis Plasmon ofera cea mai inalta calitate de fructe. Datorita trasabilitatii complete a materiilor prime, produslul trebuie sa fie depozitat departe de lumina si caldura. Daca nu este utilizat complet, trebuie sa fie inchis, depozitat in frigider si consumat in maxim 24 ore.Nu-l lasati in mainile copilului fara supraveghere unui adult. A se pastra intre temperaturi intre 5-25 grade celsius, departe cde surse de caldura si razele soarelui. A se consuma de preferinta inainte de data scrisa pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingredientefructe 99,5%(89,5% de mere (piure de mere, piure de mere concentrat), capsiuni 10%), suc de lamaie concentrat, vitamina C
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ248 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal58 Kcal
Grasimi, Lipide0,4g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.1g
Glucide, din care zaharuri117g
Proteine0,2g
Sare0,01g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare