Se Incarca...
SKU
2711722
Platou petrecere MONTANA 1.8 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Platou petrecere MONTANA 1.8 kg

Tu gasesti ocazia, noi iti pregatim platourile! Bucura-te de petrecere si lasa in grija noastra pregatirea mesei.
130,00Lei
72,22Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Platoul contine: piept de pui fasii pane picante, pui Shanghai cu susan, aripi de pui pane, telemea din lapte de capra, telemea din lapte de vaca, rosii cherry, castraveti murati. Recomandat pentru 4 persoane.
Specificatie
AlergeniPoate contine urme de mustar, soia.
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteAripi pui pane 20%{[Aripi de pui 83%, faina de grau, apa, ulei de rapita, sare, amidon de grau, amidon de orez, potentiator de aroma (glutamat monosodic ), condimente, agenti de crestere (difosfat,carbonat de sodiu), maltodextrina, stabilizator (citrat de sodiu),legume uscate (usturoi, telina), fibre citrice, extract de drojdie, colorant (extract de ardei rosu)], ulei de floarea soarelui} [din produs decongelat]; File de pui cu susan 20%[Piept de pui (58 %), panada [faina de grau, sare, drojdie, fulgi de porumb (porumb, sare, extract de malt de orz), extract de turmeric, extract de paprika, apa, praf de ou], seminte de susan (17%), apa, aminoacid, sare , oleina de palmier [din produs decongelat]; piept pui fasii pane 20% {piept de pui (63%,), pane [faina de grau, apa,sare, piper, boia de ardei dulce, agent de afanare (bicarbonat de sodiu)], apa, ulei de floarea soarelui, lizina, sare]} [din produs decongelat]; telemea lapte vaca 10%(lapte de vaca pasteurizat, sare, culturi lactice, cheag); telemea din lapte capra 10% (lapte de capra pasteurizat, sare, culturi lactice, cheag); rosii 10%, castraveti murati 10% (castraveti 48,5%, apa, otet,zahar, sare, marar, mustar boabe, stabilizator:clorura de calciu, aroma).
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1697 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal409 kcal
Grasimi, Lipide32.7 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati14.3 g
Glucide, Carbohidrati16.2 g
Glucide, din care zaharuri3.5 g
Proteine12.3 g
Sare2.3 g
Fibre0.2 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare