Se Incarca...
SKU
2065343
Poxipol 10 min. transparent 14 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Poxipol 10 min. transparent 14 ml

Poxipol transparent este un super adeziv ce lipeste metal, cauciuc, lemn, fier si ceramica. Este indicat pentru uz casnic.
19,19Lei
1.370,71Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod utilizare: se aplica cateva picaturi de adeziv pe suprafata curata si uscata (in functie de dimensiunile de lipit), se unesc partile si se tin apasate timp de 1 minut. Pentru uscarea adezivului, suprafetele lipite se lasa 10 minute. Atentie! A nu se lasa produsul la indemana copiilor! A se evita contactul cu ochii! A nu se ingera!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok