Se Incarca...
SKU
1765756
Prevent Shine pasta lustruire caroserie auto 150 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Prevent Shine pasta lustruire caroserie auto 150 ml

Pasta de lustruit pentru masini, ideala pentru lacuri invechite, cu efect de indepartare a zgarieturilor. Produsul se utilizeaza pentru ingrijirea si reinnoirea rapida a suprafetelor lacuite care si-au pierdut luciul.
33,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Datorita continutului ridicat de component abraziv, prin utilizarea pastei de lustruit auto se pot elimina si zgaraiturile mai mici. Asigura un strat durabil, lucios, rezistent la intemperii si spalari, de pe care apa se prelinge usor. Instructiuni de utilizare: Inainte de aplicarea pastei, masina se spala bine si se sterge pana la uscare. Se intinde pasta pe o laveta si se aplica intr-un strat subtire si uniform pe o suprafata de aproximativ 40 x 40 cm, iar inainte de a se usca in totalitate (la aparitia petelor albe) se freaca intens cu o carpa uscata, pe cat posibil nescamosabila. Poate fi utilizata si pentru lustruirea suprafetelor metalice. In cazul caroseriilor revopsite se recomanda o proba intr-un loc mai putin vizibil. Poate avea efect daunator si indelungat asupra faunei acvatice. In caz de inghitire, se spala gura cu apa. Este interzisa provocarea varsaturii. A se preveni intrarea materiei in mediu. Plasarea continutului/recipientului ca deseu se va realiza in locuri de depozitare controlate a deseurilor. Contine kerosen si benzina. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok