Se Incarca...
SKU
2372307
Prevent Spray de stingere a incendilor 600 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Prevent Spray de stingere a incendilor 600 ml

Stingator si pentru incedii electrice ideal si pentru masina.
54,09Lei
90,15Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest aerosol este potrivit pentru stingerea incendiilor mici de inceput alimentate de diferite materiale solide si lichide inflamabile: lemn, hartie, plastice, diluati. Corespunde si cerintelor de stingere a unor sisteme electrice in siguranta pana la 1000 V folosit de la o distanta de minim 1 metru. Poate fi folosit simplu oriunde in casa, birouri, autovehicul, garaj, in casa de weekend, in barca sau rulota. Folosirea: se agita bine produsul si scoatem dopul protector. Stingatorul trebuie sa tinut in pozitie verticala cu capul pulverizator in sus la o distanta minima de 1 metru dar maxim la 3 metri sa pulverizam produsul spre baza focului si nu sus pe limbile de foc la inaltime. In urma folosirii se formeza o spuma cu apoasa care raceste in mod instantaneu obiectele care sunt in flacari. Timpul de functionare a produsului este de aproximativ 30 secunde. In caz de incedii mai semnificative trebuie sa chemam pompierii cu orice pret. Nu inlocuieste stingatoarele de incediu prevazute de lege. Conform normelor MSZ EN 3 nu este calificat ca si stingatoru. Produsul nu este bun la stingerea focurilor provenite din ulei comestibil. Nu folositi in medii bogate in oxigen are tendinta de disociere, fiind un material instabil, este foarte reactiv in prenzenta peroxidurilor la prafuri de metal in cazul produselor de pirotehnie sau piroforice, la alte explozivi, dar si la contactul cu apa avand reactii violente explozive. La temperaturi de sub -1 grad celsius ingheata si nu mai poate fii pulverizat, dupa dezghetare poate si folosit din nou. Atentie! recipient sub presiune. poate exploda daca este incalzit. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzs. Nu perforati sau ardeti chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi ce depasesc 50 grade celsius. A nu se lasa la indemana copiilor. Termen de valabilitate vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok