Se Incarca...
SKU
1770943
Prevent spray silicon intretinere bord mar 500ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Prevent spray silicon intretinere bord mar 500ml

Aerosol prevent pentru ingrijirea bordului la automobile. Produsul este destinat pentru ingrijirea suprafetelor din interiorul automobilului, acoperite cu mase plastice, piele artificiala si cauciuc.
35,09Lei
70,18Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Utilizarea acestui produs imprima luciu matasos bordului, scaunelor acoperite cu piele artificiala, tapiteriilor interioare si covoraselor din cauciuc si le reimprospateaza culoarea. Utilizare: Se agita bine continutul flaconului! Dupa ce suprafata destinata tratamentului a fost bine curatata, de la distanta de 20-30cm, se procedeaza la stropire intr-un strat subtire si in mod uniform, dupa care se trece la stergerea suprafetei, utilizand carpa uscata, moale care nu face scame! Se recomanda efectuarea inainte de prima curatare - intr-un loc mai putin vizibil - a unui tratament de proba! Pericol. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau a unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Evitati sa inspirati spray-ul. A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate. Evitati dispersarea in mediu. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50#&176;C. Aruncati continutul/recipientul la centrele de colectare deseuri speciale. Contine hidrocarburi si alcool izopropilic.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok