Se Incarca...
SKU
1809678
Primii pasi inel dentitie 3-18 luni este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Primii pasi inel dentitie 3-18 luni

Inel proiectat pentru a calma durerile gingiilor copilului in perioada dentitiei. Este usor de manuit, iar aspectul capteaza atentia copilului. Realizat din materiale non-toxice de inalte calitate, umplut cu apa sterilizata.
9,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: a se spala dupa fiecare folosire in apa calda curata. A nu se fierbe sau introduce in masina de spalat vase. In cazul inelelor de dentite cu apa: se va raci in frigider. Atentie! Nu introduceti in congeltor. Apa din interiorul produsului este sterila din punct de vedere medical.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok