Se Incarca...
SKU
2513192
Primii Pasi suzeta silicon fata ursulet 6luni+ este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Primii Pasi suzeta silicon fata ursulet 6luni+

Suzeta conceputa pentru a oferi un confort sporit bebelusului. Este fabricata din materiale non-toxice de inalta calitate si rezistentain conformitate cu normele de calitate si siguranta ale comunitatii Europene.
7,59Lei 6,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de folosire: la prima folosire - fierbeti suzeta 5 minute. Inainte si dupa fiecare folosire se va spala bine cu apa si sapun, se va clati si fierbe cca 3-5 minute. Apasati pe tetina pentru a extrage apa ramasa in interior. Se pot folosi si sterilizatoare cu abur, dar se va tine cont strict de indicatiile din manualul de utilizare al producatorului acestui aparat. Se recomanda spalarea suzetei imediat dupa fiecare folosire si pastrarea in conditii igienica, intr-un loc uscat, ferit de soare. Atentie! Inspectati frecvent starea tuturor componentelor suzetei, in special dupa aparitia dintilor la bebelusi. Testati tetina suzetei prin intinderea si inlocuiti daca se largeste, se uzeaza, prezinta fisuri sau este intepata, evitand astfel pericolul inghitirii unor bucati ce se pot desprinde prin rupere. Nu folositi obiecte ascutite in contact cu suzeta, nu atasati de suzeta pnglici, sfori sau alte obiecte, evitand pericolul de strangulare! Din motive de siguranta si igiena se recomanda inlocuirea suzetei dupa 1-2 luni de folosire.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok