Se Incarca...
SKU
2027088
Primii Pasi tetine silicon curgere rapida +6luni este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Primii Pasi tetine silicon curgere rapida +6luni

Tetine concepute pentru a asigura o curgere lina si constanta a lichidelor prin orificiu, fabricata din silicon de uz medical de inalta calitate si rezistenta.
5,00Lei 3,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Crestaturile si supapa de pe tetina permit patrunderea aerului in biberon, inlocuind laptele consumat si reducand cantitatea de aer pe care bebelusul o inghite. Astfel prin strangerea sau slabirea inelului biberonului se poate controla debitul de curgere al laptelui, usurand efortul la hranire al copilului. Mod de folosire: la prima folosire fierbeti tetinele 5 minute. Inainte si dupa fiecare folosire se vor spala bine in apa calda cu sapun sau un detergent slab, apoi clatire in apa curata. Sterilizarea se poate realiza folosind un sterilizator electric cu aburi, pentru microunde, solutie sterilizatoare sau prin fierbere in apa clocotita 5 minute. Se recomanda spalarea tetinei imediat dupa fiecare folosire si pastrarea in conditii igienice, intr-un loc uscat ferit de soare. Atentie! Inspectati frecvent produsul, in special dupa aparitia dintilor la bebelus. Testati prin intindere si inlocuiti tetina daca se largeste, uzeaza, prezinta fisuri sau este intepata - evitand astfel pericolul de inghitire a unor bucati ce se pot detasa prin rupere. Nu introduceti tetina in substante dulci pentru ca poate favozira aparitia cariilor. Nu folositi obiecte ascutite in contact cu tetina. A anu se folosi tetina in loc de suzeta.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare