Se Incarca...
SKU
2583647
Primul meu dictionar german - englez - roman este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Primul meu dictionar german - englez - roman

Cu ajutorul imaginilor colorate si amuzante, acest dictionar ilustrat ii va ajuta pe copii sa invete 1000 de cuvinte in limbile germana si engleza.
29,99Lei 14,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Copiii isi vor putea insusi cu usurinta termeni uzuali din sfera activitatilor de zi cu zi, din lumea plantelor si animalelor, dar si a jocurilor si a povestilor. Ultimele 8 pagini cuprind toate cuvintele in limba romana, precum si transcrierea fonetica a cuvintelor in limbile germana si engleza. Numar pagini: 68. Format: 225 x 305. ISBN: 9789737147417.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok