Se Incarca...
SKU
2594957
Pro-X Alumix solutie curatat jante 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pro-X Alumix solutie curatat jante 500 ml

Alumix este o solutie acida cu actiune rapida, special conceputa pentru reinnoirea suprafetelor oxidate din aluminiu si alte aliaje usoare care fac parte din componentele automobilelor si camioanelor.
13,79Lei
27,58Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsul indeparteaza eficient oxizii, depunerile de la placutele de frana si alte impuritati, redand suprafetelor tratate aspectul de nou. Mod de utilizare: A se aplica pe suprafetele afectate inainte sau dupa procesul de spalare, dar niciodata in acelasi timp cu detergentul, deoarece efectul va fi diminuat considerabil. Pulverizati produsul direct pe suprafetele afectate si lasati sa actioneze 1-2 minute, dupa care clatiti bine cu jet de apa. Evitati contactul produsului cu suprafetele din sticla! Nu este recomandat sa aplicati pe suprafete vopsite, pe jante vopsite sau cromate! Verificati compatibilitatea produsului pe o suprafata mica inainte de utilizare. A se feri de inghet si expunere indelungata la soare. Precautii: Toxic in caz de inghitire sau in contact cu pielea. Provoaca arsuri grave ale pielii lezarea ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti Ia indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa Ia indemana copiilor. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de inghitire, clatiti gura. Nu provocati voma. In caz de contact cu pielea (sau parul), scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa sau faceti dus. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Apa demineralizata, tensioactivi neionici sub 5%, amestec de acizi anorganici, inhibator de coroziune.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok