Se Incarca...
SKU
2596224
Pro-X Power Wash detergent activ profesional pentru exterior 2 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pro-X Power Wash detergent activ profesional pentru exterior 2 kg

Este un detergent activ concentrat, cu spumare abundenta, pentru spalarea suprafetelor automobilelor in orice anotimp.
Perioada de garantie
36 luni
42,09Lei 35,09Lei
17,54Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsul dizolva si emulsioneaza murdaria de origine organica si anorganica, conferind luciu si protectie suprafetelor vopsite, metalizate, din plastic si cauciuc. Formula avansata permite indepartarea rapida si in totalitate a stratului de murdarie, fara efecte negative asupra componentelor automobilului. Mod de utilizare: Detergentul diluat se va aplica cu aparate adecvate (lance spumare, vermorel, etc). pe suprafetele automobilului, de Ia partea inferioara spre partea superioara a caroseriei in varianta de spuma sau in varianta de solutie apoasa. Se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care se clateste cu jet de apa de inalta presiune (minim 100 bar recomandat). Se recomanda a se verifica compatibilitatea produsului in prealabil pe masini ce prezinta vopsele deosebit de uzate. Nu se recomanda aplicarea directa pe suprafete (caroserie/motor) cu temperaturi ridicate, expuse la soare. In aceasta situatie, in prealabil, racoriti suprafetele cu apa. Nu lasati detergentul sa se usuce pe suprafete in timpul procesului de spalarei. Depozitare: in recipientul original inchis etans, in spatii ferite de inghet si expunere directa la soare. Precautii: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti Ia indemana recipientul sau eticteheta produsului. A nu se lasa Ia indemana copiilor. In caz de contact cu pielea (sau parul), scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa/faceti dus. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Amestec tensioactivi anionici <10%, agenti de complexare, hidroxid de sodiu <1,5%, coloranti, apa demineralizata.
Specificatie
Perioada de garantie36 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok