Se Incarca...
SKU
2594959
Pro-X solutie ceara auto 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pro-X solutie ceara auto 500 ml

Liquid Wax este o solutie pe baza de ceara ce confera o stralucire puternica caroseriei. Formeaza o pelicula hidrofoba ce asigura o protectie suplimentara impotriva murdariei de pe carosabil.
13,19Lei
26,38Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Datorita formulei speciale asigura o protectie indelungata impotriva razelor UV. Mod de utilizare: A se agita inainte de utilizare. Spalati si clatiti bine automobilul, nu necesita uscare. Apoi se pulverizeaza produsul pe suprafetele umede, asteptati 2-3 minute, dupa care clatiti din nou cu apa si stergeti cu o laveta absorbanta, de calitate. Evitati expunerea directa in razele soarelui in timpul aplicarii. A se folosi si depozita la temperaturi pozitive. Evitati aplicarea produsului pe suprafetele din sticla (parbriz si luneta). Precautii: Daca este necesara consultarea medicului, tineti Ia indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa Ia indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Emulsie de ceara, tensioactiv cationic sub 5%, umectanti, parfum, conservant, apa demineralizata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok