Se Incarca...
SKU
2734230
LEGO Classic 90 de ani de joaca este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Classic 90 de ani de joaca

Constructie distractiva pentru copii de 5 ani si mai mari.
257,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cufunda-te in istoria invatarii prin joaca cu setul de constructie Lego Classic 90 de ani de joaca, incluzand un curcubeu din piese Lego colorate si 15 mini constructii ce recreeaza seturi Lego populare de-a lungul anilor. Copiii, adultii si bunicii se pot delecta cu o experienta de constructie distractiva si nostalgica in timp ce recreeaza jucariile Lego emblematice, de la Rata din 1932 pana la Suportul pentru creioane din 2020. Copiii, adultii si bunicii se pot bucura de ore nesfarsite de distractie si nostalgie cu setul de constructie Lego Classic 90 de ani de joaca (11021). Sarbatorind istoria jucariilor creative ale copilariei, acest set contine un curcubeu din piese Lego colorate, 15 mini constructii ce recreeaza jucarii Lego emblematice de-a lungul anilor, plus caramizi suplimentare pentru o constructie neingradita! Fiecare dintre cele 15 mini constructii e insotita de propriul ghid de constructie ilustrat, pas cu pas, astfel incat chiar si constructorii debutanti se pot bucura de mandria si satisfactia construirii propriilor jucarii Lego. Jucarii care construiesc imaginatii si abilitatii cheie pentru viata. Seturile de constructie Lego Classic ofera copiilor idei si inspiratie, cu modele pasionante ce stimuleaza joaca nelimitata si neingradita, ajutandu-i sa-si dezvolte abilitatile creative pentru toata viata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok