Se Incarca...
SKU
2741218
Hama Baterie externa Supreme 5HD, 5000 mAh este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Hama Baterie externa Supreme 5HD, 5000 mAh

Baterie externa pentru alimentarea smartphone-urilor si a altor dispozitive mobile. Carcasa cu suprafata de inalta calitate, placuta la atingere.
Perioada de garantie
24 luni
49,49Lei 23,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Reincarcare usoara a smartphone-urilor si a altor dispozitive mobile. Ideal pentru un nou plus de energie, pur si simplu conectati smartphone-ul la bateria externa. Incarcare simpla cu un incarcator USB (nu este inclus in pachet) prin cablu de incarcare micro-USB sau cablu de incarcare USB-C. Utilizare universala. Indicator de capacitate LED integrat. Protectie la suprasarcina, protectie la descarcare completa, protectie la scurtcircuit. Certificat TUV. Power Pack asigura energia provizorie in calatorie. Celulele cu o densitate inalta permit o structura constructiva mai compacta si mai usoara decat celulele uzuale. Celule certificate garanteaza cel mai inalt standard de siguranta si calitate maxima. Procesul de incarcare optimizat menajeaza acumulatorul prelungind in acest fel durata de functionare. Look-and-Feel in design modern: arata bine, se simte bine. Conectare rapida si confortabila prin mufa USB-C utilizabila la ambele capete.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
ConectivitateUSB Micro B, USB-C, USB-A
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare