Se Incarca...
SKU
2748187
Tide Touch of Lenor Color Detergent de rufe pudra 6kg 80 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tide Touch of Lenor Color Detergent de rufe pudra 6kg 80 spalari

Detergentul praf instant este conceput pentru o curatare mai buna ca oricand, datorita tehnologiei sale de prevenire a reziduurilor.
130,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Detergentul pudra se dizolva atunci cand intra in contact cu apa, activandu-se instantaneu lasand rufele colorate perfect curate si culorile vii precum si o prospetime de durata. Este conceput pentru eliminarea chiar si celor mai persistente pete din zonele greu de curatat cum ar fi: mansetele, gulerele si zonele axilare lasand hainele impecabil de curate. Pentru un plus de catifelare si prospetime folositi-l impreuna cu balsamul de rufe Lenor. Detergent praf cu tehnologie de prevenire a reziduurilor. Mentine culorile hainelor vii, cu o nota proaspata de Touch of Lenor Fresh.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente5-15% Surfactanti Anionici, 5% Surfactanti Neionici, Fosfonati, Policarboxilati, Zeoliti, Enzime, Parfum. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Sunati la un centru de informare toxicologica/un medic daca nu va simtiti bine. Contine Delta-Damascone. Poate provoca o reactie alergica.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare