Se Incarca...
SKU
2748301
LEGO Harry Potter Batalia de la Hogwarts 76415 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Harry Potter Batalia de la Hogwarts 76415

Armata lui Voldemort ataca Castelul Hogwarts! Fa echipa cu Molly Weasley pentru a o opri pe Bellatrix Lestrange.
545,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Foloseste Sabia lui Gryffindor ca sa-l ajuti pe Neville Longbottom s-o distruga pe Nagini, apoi alatura-te lui Harry Potter pe pod si in curte pentru o infruntare a vrajilor cu Voldemort. Cine va triumfa in reconstituirea ta din caramizi a finalului din Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2? Reconstituie Batalia de la Hogwarts din Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 cu acest set LEGO Harry Potter (76415), destinat copiilor de 9 ani si mai mari. Setul include o sectiune detaliata din caramizi LEGO a Castelului Hogwarts, care poate fi demontata in timpul bataliilor dintre Voldemort si Harry Potter in curte. Modulele castelului pot fi rearanjate pentru a crea podul dintr-o alta locatie memorabila. Acest set modular se conecteaza cu altele din serie pentru a crea un intreg Castel Hogwarts. Actiune fermecatoare. Da viata povestilor magice cu cele 6 minifigurine LEGO si cu figurina Nagini. Minifigurinele Harry Potter si Voldemort au fiecare o bagheta cu elemente LEGO atasabile pentru a crea efectul de aruncare de vraji, iar Neville Longbottom detine Sabia lui Gryffindor. LEGO Builder. Cu aplicatia LEGO Builder, copilul tau va fi ghidat intr-o aventura de constructie intuitiva, pe parcursul careia va putea sa apropie si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si monitorizeze progresul.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok