Se Incarca...
SKU
1753316
Proles Pontica Busuioaca de Bohotin vin rose dulce 12.5% alcool 1.5 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Proles Pontica Busuioaca de Bohotin vin rose dulce 12.5% alcool 1.5 l

Vin rose dulce cu 11.5% volum alcool, cu indicatie geografica Dealurile Husilor, Romania.
19,59Lei
13,06Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Un vin desert remarcabil, care impresioneaza prin inegalabilul bouquet, din care razbat nuante florale delicate de trandafiri de dulceata si busuioc. Este un vin roze original si echilibrat, care ne transmite din vioiciunea sa si care se recomanda a fi servit rece in compania aperitivelor cu foie-gras, somon fumee, branzeturi sa a deserturilor din fructe.
Specificatie
IngredienteVin IG
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok