Se Incarca...
SKU
2417082
ProMax pudra anticalcar 500 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

ProMax pudra anticalcar 500 g

Formula puternica a acestuia neutralizeaza depunerile de calcar, protejand astfel toate partile interne ale masinii de spalat, inclusiv rufele dumneavoastra.
10,15Lei
20,30Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Calcarul din apa si consecintele sale: Apa de la robinet din majoritatea gospodariilor contine calcar care poate crea probleme. La fiecare spalare indiferent de temperatura (chiar si la 30 grade Celsius) calcarul se poate depune pe partile interne ale masinii de spalat si pe rufele dumneavoastra. Consecintele depunerilor de calcar sunt scaderea duratei de utilizare a masinii de spalat rufe, reparatii constisitoare, consum ridicat de detergent, perceptia de inasprire a rufelor. Folositi impreuna cu detergentul la fiecare spalare indiferent de temperatura. Adaugat anticalcar impreuna cu detergentul in compartimentul principal al masinii de spalat sau direct in cuva. Astfel, doza de detergent necesara procesului de spalare este cea minima. Precautiuni: Iritant pentru ochi. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inspira praful. In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Fosfati 10-15%, silicati 5-15%, sulfati >30%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok