Se Incarca...
SKU
2398573
Pronto Classic 5 in 1 spray mobila 300 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pronto Classic 5 in 1 spray mobila 300 ml

Spray pentru curatarea si ingrijirea suprafetelor! Spray-ul pentru lemn accentueaza frumusetea naturala a suprafetelor din casa, oferindu-le stralucirea prin indepartarea prafului si amprentelor, fara a lasa urme de ceara.
18,69Lei 17,50Lei
58,33Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Indeparteaza : praful, mizeria si amprentele. Se poate folosi pe : mobila din lemn trat, piele, granit, otel inoxidabil, lemn laminat, cuart si multe alte suprafete. Instructiuni de utilizare: Cititi eticheta inainte de utilizare. Nu rasuciti capacul. Agitati inainte de folosire. Tineti spray-ul in pozitie verticala si pulverizati de la o distanta de aproximativ 15 cm de suprafata sau direct pe o carpa. Pentru rezultate ideale lustruiti imediat cu o carpa moale si uscata. A nu se folosi pe podele, pe suprafata interioara a baii sau pe lemn nefinisat. Daca nu sunteti sigur, testati produsul pe o suprafata putin vizibila inainte de a-l utiliza. Atentie! Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. Nociv pentru mediu acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lasa la indemana copiilor. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi ce depasesc 50 grade C. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Spalati-va bine mainile dupa utilizare. Eliminati continutul si recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare. A se utiliza in locuri bine ventilate. 10% din masa continutului este inflamabila. A se depozita intr-un loc uscat si racoros. Valabil 2 ani de la data fabricatie marcata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare