Se Incarca...
SKU
2398576
PRONTO spray multi suprafete clasic 300ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

PRONTO spray multi suprafete clasic 300ml

Spray pentru curatarea si ingrijirea suprafetelor! Spray-ul curata cu usurinta cele mai delicate suprafete prin indepartarea prafului si a mizeriei, fara a lasa urme sau reziduuri si fara a deteriora suprafetele.
20,69Lei 19,39Lei
64,63Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Se poate folosi pe : granit, crom, otel inoxidabil, sticla, oglinzi, cuart, lemn tratat sau laminat, plastic, electonice si altele. Instructiuni de utilizare: Cititi eticheta inainte de utilizare. Nu rasuciti capacul. Agitati inainte de folosire. Tineti spray-ul in pozitie verticala si pulverizati de la o distanta de aproximativ 15 cm de suprafata sau direct pe o carpa. Pentru rezultate ideale lustruiti imediat cu o carpa moale si uscata. A nu se folosi pe podele, pe suprafata interioara a baii sau pe lemn nefinisat. Daca nu sunteti sigur, testati produsul pe o suprafata putin vizibila inainte de a-l utiliza. Atentie! Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. lN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi ce depasesc 50 grade C. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Purtati manusi de protectie. Eliminati continutul si recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare. 2% din masa continutului este inflamabila. A se depozita intr-un loc uscat si racoros. Valabil 2 ani de la data fabricatie marcata pe ambalaj.
<5% surfactanti neionici, >=5% - <15% hidrocarburi alfatice. Mai contine: parfum, 2-bromo-2-nitropropane- 1,3-diol, butifenil metilpropional hidroizohexil 3-ciclohexen carboxaldehida, hexicinamal.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok