Se Incarca...
SKU
2594955
Prox Auto Glass Cleaner solutie geamuri 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Prox Auto Glass Cleaner solutie geamuri 500 ml

Solutie pentru curatat sticla, cu miros placut, parfumat. Este special conceput pentru a curata si degresa depunerile de pe suprafetele geamurilor si parbrizelor masinii, ce nu pot fi curatate cu solutiile destinate pentru uz casnic.
14,89Lei
29,78Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Curata usor si rapid depunerile de uleiuri, grasimi, insecte si alte impuritati de pe exteriorul si interiorul geamurilor. Precautii: Lichid si vapori inflamabili. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/ecgipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu pielea (sau parul): Scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa/faceti dus. In caz de incendiu: A se utiliza stingatorul cu praf ABC pentru a stinge. Aruncati continutul/recipientul conform legislatiei in vigoare. A se utiliza, de preferinta, inainte de dara inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Alcool izopropilic sub 5%, tensioactivi neionici sub 3%, agenti de complexare, parfum, colorant, apa demineralizata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok