Se Incarca...
SKU
2594980
Prox Interior Cleaner solutie curatat interior masina 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Prox Interior Cleaner solutie curatat interior masina 500 ml

Solutia curata eficient componentele din piele, plastic si vinil aflate in interiorul automobilelor. Produsul patrunde adanc in porii suprafetelor si emulsioneaza murdaria de orice tip pentru o innoire completa.
14,99Lei 13,79Lei
27,58Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Indepartarea murdariei este prima treapta in procesul de restaurare a suprafetelor uzate, urmata de aplicarea produselor de protejare si improspatare. Precautii: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu pielea: Spalati cu multa apa si sapun. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Aruncati continutul/recicpientul conform legislatiei in vigoare. Poate provoca o reactie alergica. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Tensioactivi neionici sub 5%, tensioactivi cationici sub 5%, solvent solubil in apa sub 5%, agenti de complexare sub 5%, parfum, colorant, apa demineralizata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok