Se Incarca...
SKU
2594952
ProX Motor Cleaner solutie degresat motor 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

ProX Motor Cleaner solutie degresat motor 500 ml

Este un detergent deosebit, creat pentru curatarea motoarelor si partilor mecanice care le compun. Elimina grasimea si murdaria, chiar si cea mai dificila.
11,00Lei 6,00Lei
12,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Utilizare: Se pulverizeaza pe suprafetele motorului si se clateste cu jet de apa dupa 2-3 minute. Se poate aplica si pe suprafetele vopsite de sub capota, fara a deteriora vopseaua. A se verifica compatibilitatea produsului cu suprafetele ce trebuie curatate. A se feri deinghet sau expunere directa Ia soare. Precautii: Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti Ia indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa Ia indemana copiilor. Spalati-va bine dupa utilizare. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. Aruncati continutul/recipientul conform legislatiei in vigoare. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok