Se Incarca...
SKU
2668946
Pufies Sensitive Scutece Marimea 4 Maxi 56 bucati 9-14 kg Maxi pack este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pufies Sensitive Scutece Marimea 4 Maxi 56 bucati 9-14 kg Maxi pack

Scutecele Pufies Sensitive ofera ingrijire de incredere si delicata pentru pielea bebelusului.
59,79Lei 45,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Datorita canalelor Dry-Way absorbtia lichidului este de 3 ori mai rapida si ofera protectie impotriva scurgerilor de pana la 12 ore, mentinand astfel pielea bebelusului uscata si sanatoasa. Au strat interior hipoalergenic si delicat - precum haine bebelusului tau. In comparatie cu scutecele Pufies anterioare. Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Pentru a evita riscul de sufocare si / sau sugrumare, a nu se lasa la indemana copiilor si bebelusilor. Mod de utilizare: Asezati un scutec, lipind ambele benzi simetric langa elementele de design din partea de sus a produsului. Nu aruncati la toaleta. Perioada de valabilitate: 36 de luni.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare