Se Incarca...
SKU
2734235
Pur Power Detergent vase rodie 1200 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Pur Power Detergent vase rodie 1200 ml

Detergent pentru spalarea manuala a vaselor.
16,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Detergentul de vase Pur Power smochine si rodie, activ in apa rece, indeparteaza grasimea, crustele de amidon si reziduurile de alimente uscate - pentru vase curate si stralucitoare la fiecare spalare. Produsul este usor de folosit si ofera o performanta de curatare ridicata avand o formula de 3 ori mai vascoasa fata de formula anterioara Pur 5+. Clatiti cu apa rece si economisiti energie! Atentie. Contine 2-metilizotiazol-3(2H)-ona, Poate provoca o reactie alergica a pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. A se elimina continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile locale.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente5-15 % surfactanti anionici, < 5 % surfactanti amfoteri, Alte ingrediente: parfumuri, Limonene, Agenti pentru conservare, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Enzime (amilaza).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok