Se Incarca...
SKU
2402249
RAID Active Paper hartie parfumata molii 4buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

RAID Active Paper hartie parfumata molii 4buc

Fasie de carton impotriva molilor. Protejeaza hainele pe care le iubesti! Omoara moliille si larvele acestora. Ofera protectie pana la 3 luni.
8,09Lei 6,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Scoateti produsul din ambalaj, separati bucatile si plasati-le in sertare si sifoniere. Pentru o protectie optima impotriva moliilor utilizati intre 1 si 4 bucati pentru sertare si sifoniere. Dozare: a se folosi 4bucati/m3. Folositi o bucata pe sertar. Atarnati doua bucati intr-un sifonier cu o usa, 4 bucati intr-un sifonier cu 2 usi., etc. In sifoniere puteti atarna produsul pe umeras folosind gaura din produs sau pur si simplu il asezati pe rafturi sau in sertare. pentru rezultate optime inlocuiti produsul o data la 3 luni. Atentie! Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Risc de reactie alergica a pielii. Foarte toxic pentru mediu acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. In caz de iritare a pielii sau eruptie cutanata: consultati medicul. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea persista: consultati medicul. Purtati manusi de protectie. Spalati-va pe maini bine dupa utilizare. Evitati dispersarea in mediu. Pastrati departe de flacari. Utilizati numai conform instructiunilor. Depozitati departe de alimente, bauturi si hrana animalelor de casa. Utilizati numai in pozitii inaccesibile pentru copii si animale. Nu atingeti cardul. Risc de reactie alergica. Produs avizat de Ministerul Sanatii din Romania cu aviz nr. 2798BIO/18/10. 17. Data fabricatiei si data expirarii sunt inscriptionate pe ambalaj.
Citronelol, 3-p-cumenil-2-metilpropionaldehida, alcool cinamilic, 4-tert-butilciclohexil acetat, (Z)-3-hexenil salicilat, 2,4-dimethilciclohex-3-en-1-carbaldehida, eugenol, geranil acetat, 3-fenilbutiraldehida, alfa hexilcinamaldehida. Contine: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-ona.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok