Se Incarca...
SKU
2529910
Raid capcane hartie antimolii alimente 3 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Raid capcane hartie antimolii alimente 3 bucati

Capcane pentru moliile de alimente, ce contin benzi de hartie adeziva, destinate detectarii si monitorizarii populatiei de molii de alimente, actionand eficient pana la 8 saptamani.
16,09Lei 14,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Deschideti ambalajul si scoateti banda de hartie. Indepartati portiunea rosie de la capatul benzii adezive si asezati capcana in apropierea dulapurilor cu alimente, in special unde au fost vazute moliile. Eliminati foita de protectie a suprafetei impregnate cu clei. Capcana este astfel activata, feromonii incep sa se evapore si produsul este gata pentru a atrage moliile. Pentru suprafete mai mari, activati 2 capcane. Inlocuiti capcana atunci cand este acoperita de molii sau cel mai tarziu dupa 8 saptamani. Folosind continuu o capcana, puteti detecta prezenta moliilor in stadiu incipient. In momentul in care moliile au fost prinse in capcana, scoateti toate alimentele din camara si distrugeti alimentele infestate. Curatati camara cu detergent si apa. Incepeti sa umpleti camara cu alimente noi numai daca, dupa 3 zile de la curatare, nu au mai fost prinse molii in capcane. Atentie: A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok