Se Incarca...
SKU
1784227
RAID gel anti molii cedru 2 x 5g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

RAID gel anti molii cedru 2 x 5g

Anti-molii gel omoara moliile, protejeaza hainele de molii pentru un intreg sezon (3 luni), iar esenta sa de cedru prafumeaza in mod placut sifonierele si sertarele din casa.
11,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Separati ce le doua bucati. Desprindeti partial partea inferioara decupata. Indepartati complet membrana de aluminiu. Introduceti partea decupata in taietura inferioara. Asezati un numar potrivit de bucati in cuierul dulapurilor/sifonierelor, in sertar sau pe orice suprafata plana. Evitati contactul direct al membranei permeabile cu haine, tesaturi, materiale plastice. Este recomandat sa se foloseasca doua bucati in dulapuri de 0, 5 m3. Inlocuiti produsul la sfarsitul sezonului sau atunci cand gelul s-a terminat iar parfumul nu se mai simte. Pentru eficacitate maxima tineti dulapurile si sertare inchise. Omoara moliile in 14 zile. Atentie! Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Foarte toxic pentru mediu acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritareaochilor persista: consultati medicul. IN CAZ DE INGHITIRE: sunati imediat la un Centru de Informare Toxologica sau un medic daca nu va simtiti bine. Eliminati continutul si recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. Folositi numai conform intructiunilor. Depozitati departe de alimente, bauturi sau hrana animalelor de companie. Utilizati numai in pozitii inaccesibile pentru copii si animale. Poate provoca o reactie alergica. Insecticid.
D-limonen,3,5,5- trimetilhexan -1-ol,[3R-(3alfa,3a beta,7 beta,8 a alfa)]-2,3,4,7,8,8a-hexahidro-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metanoazulena, Metil ionona,Cumarin,Salicilat de benzil,Citral,2-Benziliden,heptanal,Geraniol,(+/-) trans-3,3-dimetil-5-(2,2,3-trimetil-ciclopent-3-en-1-il) pent-4-en-2-ol,2-(4-tert-butilbenzil)propionaldehida,Citronelol,Permetrin.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok