Se Incarca...
SKU
1784224
Raid insecticid gel anti-molii lavanda 2 x 5 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Raid insecticid gel anti-molii lavanda 2 x 5 g

Omoara moliile si protejeaza hainele pentru 3 luni. Esenta de lavanda parfumeaza sifonierele, hainele si sertarele din casa. Indeparteaza insectele.
12,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Separati cele 2 bucati. Desprindeti partial partea inferioara decupata. Indepartati complet membrana de aluminiu. Introduceti partea decupata in taietura inferioara. Asezati un numar potrivit de potrivit de bucati in cuierul dulapurilor, sifonierelor, in sertar, sau pe orice suprafata plana. Evitati contactul direct al membranei permeabile cu haine, tesaturi si materiale plastice. Este recomandat sa se foloseasca 2 bucati in dulapuri de 0.5 m cubi. Pentru eficacitate maxima tineti dulapurile si sertarele inchise. Omoara moliile in 14 zile. Atentie: H315 Provoaca iritarea pielii.H319 Provoaca o iritare grava a ochilor. Foarte toxic pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. Depozitati departe de alimente, bauturi sau hrana animalelor de casa.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok