Se Incarca...
SKU
2405305
Raid Max 3 in 1 spray pentru gandaci 400 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Raid Max 3 in 1 spray pentru gandaci 400 ml

Produsul are actiune instantanee; ofera protectie indelungata timp de pana la 4 saptamani; omoara gandacii si ouale acestora. Eficient impotriva gandacilor, furnicilor, paianjenilor, greierilor, pestisorul de argint si gandaci americani.
21,79Lei
54,48Lei / l

Petul produsului include costul de 0,31Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: A se agita inainte de utilizare. Pulverizati 5 secunde pe metru liniar, tinand recipientul pe cat posibil in pozitie verticala. Permiteti sa actioneze timp de pana la 20 de minute, apoi aerisiti bine. Pentru a elimina insectele ascunse si a crea o bariera de protectie impotriva lor, pulverizati de-a lungul zonelor de trafic pentru insecte: crapaturi, fisurile conductelor. Pulverizati la minim 1 m distanta de peretii interiori si alte suprafete. H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. H410 Foarte toxic pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok