Se Incarca...
SKU
2299495
Raid Max 3 in 1 spray pentru gandaci si furnici 300 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Raid Max 3 in 1 spray pentru gandaci si furnici 300 ml

Spray-ul Raid pentru gandaci si furnici are actiune instantanee si ofera protectie indelungata de pana la 4 saptamani. Eficient impotriva gandacilor, furnicilor, paianjenilor, greierilor si gandaci americani. Indeparteaza insectele.
22,59Lei
75,30Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Poate provoca o reactie alergica. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de inghitire, sunati la un centru de informare toxicologica sau un medic, daca nu va simtiti bine. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Spalati mainile dupa utilizarea produsului. Supravegheati copiii mici cand se afla in apropierea vasului de toaleta. Utilizati numai in vasul de toaleta. Pastrati produsul departe de animale. Ca in cazul oricarui produs de curatare pentru casa, evitati contactul prelungit al acestuia cu pielea. H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. H410 Foarte toxic pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Cipermetrin cis/trans +/- 40/60 (RS)-,alfa,-ciano-3-fenoxibenzil (1RS,3RS,1RS,3SR) -3-(2,2-diclorovinil)2,2-dimetilciclopropancarboxilat (Nr,Cas,52315-07-8) 0,10% (0,10 g/100g), Imiprotrin (Nr,Cas,72963-72-5) 0,10% (0,10 g/100g).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok