Se Incarca...
SKU
2362506
RAID pastile tantari pachet economic floral 60buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

RAID pastile tantari pachet economic floral 60buc

Pastile impotriva tantarilor pentru aparat electric floral. Actiune rapida pana la 10 ore de protectie.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
21,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Advertisment: Foarte toxic pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita sa se inspire fumul. Eliminati cotinutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare. Poate provoca o reactie alergica. Nu utilizati in spatiile inchise. Pastrati ambalajul pe durata utilizarii pentru a utiliza instructiunile de utilizare. In cazul contactului cu pielea, spalati cu apa si sapun. Evitati orice contact cu obiectele. Nu atingeti unitatea cu mainile umede sau cu obiecte metalice in timpul utilizarii. Indepartati sau acoperiti vasele cu plante, acvariile si custile de animale inainte de aplicare. Opriti filtru de aer de la acvariu in timpul utilizarii. Depozitati departe de alimente, bauturi si hrana animalelor de casa. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. Insecticid. Produs avizat de Ministerul Sanatii din Romania cu aviz nr. 3825BIO/18/12. 24. Data fabricatiei si data expirarii sunt marcate pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok