Se Incarca...
SKU
2667657
Raid Rezerva tantari lavanda 21 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Raid Rezerva tantari lavanda 21 ml

Rezerva pentru aparat electric lichid cu miros de lavanda impotriva tantarilor.
22,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Rezerva este valabila pentru 30 nopti, pana la 8 ore pe noapte folosind cu aparat electric lichid. Rezerva fuctioneaza cu atoate aparatele Raid electric lichid. Eficient chiar si cu fereastra usor deschisa si luminile aprinse. protejeaza o camera de pana la 20 m 3. Instructiuni de utilizare: Asigurati-va ca reteaua locala de curent este de 230 V. Scoateti aparatul prin rotire si montati cu grija rezerva in aparat. Rotiti dispozitivul astfel incat recipientul cu lichid sa se afle in pozitia verticala. Conectati dispozitivul la priza pentru a asigura protectia impotriva tantarilor, un dispozitiv luminos confirma functionarea aparatului. Pentru a opri functionarea aparatului scoateti-l din priza. Mentineti rezerva in pozitie verticala atunci cand produsul nu este in functiune. Atunci cand rezerva s-a golit, inlocuiti-o cu o noua rezerva Raid electric lichid. Pentru eficacitate optima activati dispozitivul cu 30 minute in avans. Rezerva dureaza pana la 30 de nopti si este pe jumatate plina. Folositi numai conform intructiunilor. Nu utilizati in spatii inchise. Nu permiteti acoperirea disozitivului in functiuni cu nici un material. Nu atingeti unitatea cu mainile umde sau cu obiecte metalice in timpul utilizarii. A nu se da pe suprafetele ce vin in contact direct cu animalele, hrana pentru animale si produse de origine animala. Indepartati sau acoperiti vasele cu plante, acvariile si custiile cu animale inainte de aplicare. Opriti filtru de aer de la acvariu in timpul utilizarii. Pentru a inlocui rezerva, scoateti aparatul din prinza. Nu atingeti fitilul. Depozitati departe de alimnte, bauturi sau hrana animalelor de casa. pentru a inlocui rezerva, acoateti aparatul din prinza. Nu atingeti fitilul. Pastrati ambalajul pe perioada utilizarii pentru a verifica instructiunile de utilizare. Atentie. Poate fi mortal in caz de inghitire si de patrundere in caile raspiratorii. Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de inghitire sunati la un Centru de Informare Toxocologica sau un medic, daca nu va simtiti bine. Nu provocati voma. In caz de contact cu pielea spalati cu multa apa si sapun. In caz de iritare a pielii sau de eruptie cutanata consultati medicul. Reciclati dupa golire. A se depozita sub cheie. Evitati dispersarea in mediu. Colectati scurgerile de produs. Data fabricatiei si data expirarii sunt mentionate pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredientePralletrin (CASno:23031-36-9; Nr CE: 245-387-9) 1,2% (1,2g/100 g). Distilate medii (petrol), hidrotratate.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare