Se Incarca...
SKU
2077843
Raid spirale pentru tantari 10 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Raid spirale pentru tantari 10 bucati

Spiralele anti-tantari de la Raid au fost concepute pentru protectia impotriva tantarilor, exclusiv in spatii deschise: gradini, terase, balcoane, ambarcatiuni sau la pescuit. Indeparteaza insectele.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
11,09Lei 10,40Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Separati cele 2 spirale cu o miscare delicata asa cum este ilustrat in imagine, avand grija sa nu le rupeti. Desfaceti suportul de metal. Introduceti spirala in suportul de metal in spatiul corespunzator. Aprindeti extremitatea spiralei. Dupa cateva momente asigurati-va ca flacara s-a stins si ca spirala arde mocnit. Folositi fragmentele rupte introducandu-le in suportul special de metal. Spiralele vor emana fum timp de 6 ore, tinand tantarii si alte insecte zburatoare la distanta. Produsul Raid Spirale anti-tantari poate fi folosit exclusiv in spatii deschise. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. H412 Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare