Se Incarca...
SKU
2379757
Rauch Bravo nectar portocale 2l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Rauch Bravo nectar portocale 2l

Nectar de portocale obtinut din concentrat de portocale cu adaos de zahar si indulcitori. Continut de fruct: minim 50% suc de fruct obtinut din concentrat de suc de portocale.
11,89Lei 9,00Lei
4,50Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se agita dupa deschidere. Dupa deschidere a se pastra la rece si a se consuma in termen de 3 zile de la deschidere.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, concentrat de suc de portocale, zahar, acidifiant, acid citric, vitamina C, indulcitori: aspartam, acesulfam K. Contine o sursa de felialanina. Produs pasteurizat.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok