Se Incarca...
SKU
2343983
Regency instalatie 180 beculete albastru interior 180R este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Regency instalatie 180 beculete albastru interior 180R

Instalatie sirag cu 180 leduri albastre si 8 jocuri de lumini. Cablul instalatiei are lungimea de 9 metri, iar cel de alimentare are lungimea de 1.50 metri, cablu verde si uz interior. Realizeaza un mediu ambiental primitor si calduros.
27,99Lei

Petul produsului include costul de 4,00Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produs ambalat in cutie de carton. Instructiuni de utilizare : Nu conectati instalatia la priza de alimentare in timp ce se afla in ambalaj. In timpul decorarii, instalatia trebuie deconectata de la sursa de alimentare. Inainte de conectare la sursa de alimentare, asigurati-va ca beculetele nu sunt deteriorate sunt corect fixate. A se utilize doar in spatii inchise. Este interzisa utilizarea instalatiei in locuri cu risc de electrocutare, in care cablurile pot fi avariate. Este interzisa utilizarea instalatiei in cazul in care beculetele sau cablurile au fost avariate. Priza de alimentare techerul trebuie ferite de umiditate. Nu scufundati instalatia in apa. Arderea unui bec nu intrerupe functionarea instalatiei, cu conditia ca acesta sa nu fie scos din set. Nu agatati obiecte grele sau metalice de acest produs, pentru a nu cauza socuri electrice.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok