Se Incarca...
SKU
2639659
Regency lansator parasuta cu lumini este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Regency lansator parasuta cu lumini

Lansator de parasuta prevazut cu lumini.
17,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Setul contine parti mici care pot fi inghitite, constituind pericol de inec si sufocare. Indepartati toate ambalajele, capsele, firele si etichetele atasate inainte de a da jucaria unui copil. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Nu contine materiale toxice. Atentie: Bateriile vor fi amplasate/scoase doar de catre adulti. Respectati polaritatea indicata. Nu utilizati concomitent baterii vechi si noi sau de tipuri diferite. Bateriile descarcate trebuie inlocuite imediat. Scoateti bateriile daca nu folositi jucaria timp indelungat, pentru a evita coroziunea lor. Nu aruncati bateriile in foc! Pericol de accidentare. Bateriile contin material toxic. A se recicla! Avertismente: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Setul contine parti mici care pot fi inghitite, constituind pericol de inec si sufocare. Indepartati toate ambalajele, capsele, firele si etichetele atasate inainte de a da jucaria unui copil. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Specificatiile pot diferi fata de ilustratia de pe ambalaj. Produs din material plastic. Nu contine materiale toxice. Produs in China. Cod produs producator: MX0136401.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok