Se Incarca...
SKU
2548598
Reno Complete Menu hrana pentru pisici cu vita 1 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Reno Complete Menu hrana pentru pisici cu vita 1 kg

Hrana completa pentru pisici adulte, cu vita.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
7,89Lei
7,89Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Compozitie: cereale, carne si derivate de origine animala (4% pasare in granule rosii), produse de origine vegetala, minerale. Constituenti analitici: proteina bruta 28%, uleiuri si grasimi brute 9%, cenusa bruta 9.5%, fibre brute 3.5%. Aditivi: Aditivi nutritionali/1kg: vitamina A 8000 IU, vitamina D3 800IU, vitamine E 65 mg, Cupru (sulfat de cupru pentahidrat) 10mg, fier (sulfat feros, monohidrat) 75mg, iod (iodat de calciu, anhidru) 2mg, mangan (oxid de mangan) 12mg, zinc (sulfat de zinc monohidrat) 85mg, seleniu (selenit de sodiu) 0.15mg. Produsul contine antioxidanti si coloranti. Instructiuni privind adiministrarea: Hrana se va administra in stare uscata, amestecata cu apa sau supa. Intotdeauna se va asigura o cantitate suficienta de apa proaspata de baut! Datele continute in tabel sunt doar cu titlu informativ. Doza zilnica depinde de starea de sanatate, varsta si conditia fizica a animalului, precum si de anotimp. La modificarea dietei animalului, hrana noua se va aintroduce treptat: initial se va amesteca produsul la hrana administrata in mod curent, urmand ca peste 5-6 zile hrana noua sa inlocuiasca complet pe cea precedenta. A se pastra la loc uscat si racoros.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok