Se Incarca...
SKU
2280826
Rezerva flipchart 50falba standard este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Rezerva flipchart 50falba standard

Hartie alba standard, neliniata.Prevazuta cu gauri (distanta de margine 7,3 cm, distanta intre ele 44 cm) pentru prindere in flipchart.Grosime hartie: 60 g/mp.Dimensiuni: 65 x 98 cm.Nr.coli incluse: 50.
69,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Top cu hartie pentru flipchart foarte util in sali de training sau de sedinte, precum si in unitati scolare, ateliere de lucru etc.Hartie alba standard, neliniataPrevazuta cu microperforatii pentru rupere usoara si dreaptaPrevazuta cu gauri (distanta de margine 7, 3 cm, distanta intre ele 44 cm) pentru prindere in flipchartGrosime hartie: 60 g/mpDimensiuni: 65 x 98 cmNr. coli incluse: 50
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok