Se Incarca...
SKU
2626049
Ribella humus cu ciuperci Shitake 80 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ribella humus cu ciuperci Shitake 80 g

Hummus pasta din naut cu ciuperci shitake. Produs de post.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
3,69Lei
46,12Lei / subunitate
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare si depozitare: 0-8 grade Celsius. Dupa deschidere, a se consuma in decurs de 5 zile. A se consuma de preferinta inainte de vezi inscriptia pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteNaut 47%, ulei de rapita, pasta de susan, ciuperci Shitake 3.8%, condimente si extracte de condimente, sare de bucatarie, regulatori de aciditate (acid citric, bicarbonat de sodiu), zahar 0.4%, conservant (sorbat de potasiu), aroma.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok